Hírek

2020.11.06. Nanotechnológiás ezüst kolloidos fertötlenítés az ISG-ben

A mai nap az Iron Samson Gym-ben nanotechnológiás ezüstkolloidos fertőtlenítést végeztek a QTC Central Europe KFT munkatársai, ami védedségget biztosít mindeféle fertőzéssel szemben. Ez úton is köszönjük Horváth-Takács Szabolcs-nak a segítséget, aminek köszönhetően sportolóink, klubtagjaink egészságes környzetben folytathatják az edzéseket a jövőben is.

2020.11.01. Biztonsági intézkedések és szabályok 2020. november 01-től az Iron Samson Gym-ben a COVID-19 koronavírus járvánnyal kapcsolatosan

Sportklubunkban eddig is kiemelten figyeltünk a higiénés körüményekre, de a járványhelyzetet figyelembe véve hétfőtől a következő intézkedéseket foganatosítottuk: - A maszk használata kötelező az előtérben és a klubhelységben a teljes ott tartózkodás idejére. - A maszk használata nem kötelező az edzésen résztvevő sportolóknak, klubtagoknak és az edzőknek a nagyteremben, a küzdőtéren, de a látogatóknak kötelezően viselniük kell a maszkot, amennyiben ide be szeretnének lépni. - Az utcai cipő csak a klubhelységben viselhető, az öltözők előtti folyosóra és az öltözőkbe csak azt levetve lehet belépni. - A bejárati ajtóhoz és a nagyterem, küzdőtér bejáratához elhelyezett kézfertőtlenítő gél használata közelező a helységekbe belépve, illetve a mellékhelységek használata után (a kihelyezett kézmosó is kézfertőtlenítő jellegű). - Törekedni kell a központilag ajánlott 1,5 m távolság betartására, mind a klubhelységben, mind az öltözőkben és az nagyteremben, küzdőtéren is. - Az edzésen használt sporteszközöket nagy gyakorisággal speciális fertőtlenítő szerrel kezeljük. - A lehető legkevesebb páros gyakorlatot alkalmazzuk az edzések során. - Nem használjuk a legkondicionáló berendezést, helyette gyakran szellőztetünk. - Napi szinten van teljes higiénés takarítás az egész objektumban, de a mellékhelységeket, kapcsolókat, kilincseket, stb... többször is fertőtlenítjük. - Kérjük, hogy a mellékhelységben (WC) mindeki kiemelten ügyeljen a higiéniára és használat után rendben, tisztán hagyja a helységet! - Amennyiben lehetséges, kérjük a zuhanyzó használatának a mellőzését! - Természetesen külön, dedikált takarító eszközöket használunk pl. a tatami és a vizesblokkok felmosására, stb... - Az összes, takarításhoz használt vegyszerről biztonsági adatlappal rendelkezük. - Beszereztünk egy nagyteljesítményű ózongenerátort, amivel naponta fertőtlenítjük a nagytermet, illetve egy kisebb ózongenerátorral csírátlanítjuk a szertárban a sporteszközöket. - Kérünk mindenkit, hogy csak teljesen egészségesen láttogassa a klubot (éppen ezért a belépéskori lázmérést és kérdőívet nem vezetjük be, bízva abban, hogy mindenki felelősen áll a jelen helyzethez). A fenti pontokat figyelembe véve reméljük, hogy az Iron Samson Gym-ben végzett edzések a továbbiakban is az egyik legerősebb eszköz lesz a kezedben, hogy az immunrendszered megerősítve, az egészséged védve ellenállóva tedd magad mindenféle megbetegedésekkel szemben! Várunk mindenkit szeretettel az ISG-ben a megszokott órarend szerint.

2020.11.01. Működési támogatási lehtőség az Iron Samson Gym folyamatos üzemelésére

A jelen vírushelyzetben is mindent elkövetünk annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a minőségi oktatást, magas szintű szakmai szolgáltatást és a lehető legmagasabb elvárható higiéniás minőségi követelményeket az ISG-ben (lásd az előző levélben részletezetteket). Természetesen megértem, hogy ha valaki ennek ellenére úgy dönt, hogy a saját biztonsága érdekében átmenetileg nem látogatja az edzéseket, azonban a klub üzemeltetésének a költségei sajnos nem csökkentek.

Főoldal