Hírek

2020.10.26. Folyamatos edzések az ISG-ben az őszi tanítási szünetben is

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az őszi tanítási szünetben az edzések ​folyamatosan elérhetők az Iron Samson Gym-ben​, így arra bíztatlak, hogy mozdulj ki otthonról és gyere, érezd jól magad az edzőteremben, baráti társaságban.

2020.08.15. Nyári Krav Maga edzőtábor 2+1 nap

Az idei évben Szombathelyen kerül megrendezésre az Iron Samson Gym és a győri Vaskakas Krav Maga Klub közös edzőtábora. Nagy szeretettel várunk ha ki akarod próbálni magad különböző önvédelmi helyzetekben, ahol egyrészt alkalmazhatod az eddig tanultakat, másrészt pedig új technikákat- és taktikákat sajátíthatsz el. - Védekezés késes- és botos támadások ellen -Önvédelem gépjárműben, mind az utas, mind a vezető szemszögéből vizsgálva -Önvédelem rossz látási körülmények között, éjszakai edzés -Taktikai ház - önvédelmi szituációk megoldása valóshoz nagyon hasonló körülmények között -Élménylövészet maroklőfegyverrel, gépkarabéllyal és sörétes puskával -Közös étkezések, közös szabadidős programok

2020.07.19. Talált tárgyak

Az első turnusben (2020.07.13-17) elhagyott tárgyak 2020.07.20, hétfőtől átvehetők az ISG-ben, minden hétköznap 17.00-tól 20.00-ig. A talált tárgyakat 30 napig van módunkban megőrízni. Kérem a kedves Szülőket, hogy jöjjenek a gyerekek cókmókjaiért, amit a klubhelységben az ablak alatt elhelyezett "Talált tárgyak" dobozból tudnak kikeresni.

Főoldal