Hírek

2018.06.01. Herczeg Gábor - új erőnléti edző az ISG-ben

Örömmel tudatom, hogy az Iron Samson Gym edzői szakgárdája 2018 júniusától két fővel bővült. Az alábbiakban Gabor Herczeg rövid bemutatkozását és az általa tartott edzések leírását olvashatjátok: Az álltalános oskolától egészen a napjainkig a sport határozza meg az életem. Az életem bármely szakaszára is visszatekintek a sport ott szerepelt és sok-sok segítséget adott, hogy átlendüljek a nehéz helyzeteken. Közel 20 évig voltam katona és 6 évig tűzoltó mind a két szakmában a jó kondíció elengedhetetlen! Lehettem a világ legtávolabbi pontján /Afganisztán/ vagy itt Szombathelyen egy beavatkozás helyszínén elengedhetetlen a jó fizikai állóképesség. Rövid,középtávú terveim: Rövidtávú terveim közé tartozik szeptember végéig mág 2-3 tanfolyam elvégzése illetve edzőtáborokban való részvétel majd egy Crossfit bírói tanfolyam elvégzése. Középtávú tervek: Egy jó közösség építése az ISG keretein belül. Jövő évben újabb tanfolyamok elvégzése, hogy a tanítványokat széles körben tudjam oktatni átadva azokat a képességeket amiket ezeken a tanfolyamokon szerzek. Herczeg Gábor kollégánk elsősorban, de nem kizárólag csoportos erőnléti edzéseket fog tartani felnőtteknek és mozgásfejlesztő tornát gyermekeknek.

2018.06.01. Draskovits Tamás - új önvédelmi edző az ISG-ben

Örömmel tudatom, hogy az Iron Samson Gym edzői szakgárdája 2018 júniusától két fővel bővült. Az alábbiakban Tamás Draskovits rövid bemutatkozását és az általa tartott edzések leírását olvashatjátok: A nevem Draskovits Tamás. Gyermekkorom óta rendszeresen sportolok. Korábban Kyokushin karatéra és Kick-boxra jártam. Mindig is érdekelt az önvédelem a harcmûvészetek. 2008-ban aztán rátaláltam a Krav-magára amiben mindent megtaláltam amit kerestem. Hiszen a Krav-maga több mûfaj ötvözésébõl jött létre. Késõbb elkezdtem Kettlebellezni. Emellett rendszeresen saját testsúlyos gyakorlatokat végzek. Célom az oktatásban: A fokozatosság és a tanulók erejének, állóképességének, mentális és technikai tudásának fejlesztése. Végzettségeim: Főiskola , Krav-maga Civil instruktor Krav-maga Kids instruktor Krav-maga Expert 1 A jövőbeli terveim között szerepel , hogy továbbra is sok energiát és időt fordítsak a krav-maga szakmai fejlődésemre illetve továbbra is rendszeresen sportoljak. A tanulókat minél magasabb szintre segítsem a krav-maga rendszerében. Draskovits Tamás, Krav Maga Expert 1 szakértői szinttel rendelkező munkatársunk a jövőben elsősorban privát edzések keretében biztosítja az önvédelem tanulásának lehetőségét a klub keretein belül. Ezen kívül Ő vezeti a heti egyszeri kiegészítő Krav Maga küzdelmi edzést is.

2018.05.26. ISG Csapatépítő túra

Kedves Klubtagok, Pártolóklubtagok, Barátaink! Az Iron Samson Gym csapatépítő túrát szervez Ausztriában 2018. május 26-án, szombaton.

Főoldal