Hírek

2017.12.18. Omron testösszetétel optimalizáló verseny eredményhirdetés

Kedves Versenyzők és Klubtagok! Az Omron testösszetétel optimalizáló versenyünk december 14-én véget ért. Sok szép eredmény született, főként súlycsökkenés tekintetében. Ennek a versenynek azonban a testzsír százalékos csökkentése és a vázizom százalékos növelése volt a célja. E két adat százalékos változását összeadva állapítottuk meg az adott időszak alatti változás mértékét. A verseny győztese VINCZE GERGŐ lett 6,9%-os változással. Gratulálunk Neki! A versenykiírás szerint 3 hónapos ingyenes ISG bérletet nyert!!!

2017.12.12. ISG klub poló

Tisztelt Szülők és Klubtagok! Örömmel tudatjuk, hogy a Krav Junior pólók és az ISG pólók megérkeztek. Ezennel kérnénk, hogy szíveskedjenek beszerezni az egyen pólót. A gyermekek (Krav Teens és Krav Kids) és az SFG Kettlebell órákra járók számára ez az egyetlen, minden edzésen kötelezően viselendő felszerelés.

2017.12.01. Új GRID típusú SMR masszázs hengerek az ISG-ben

Megérkeztek az új GRID típusú SMR masszázs hengerek az Iron Samson Gym-be, amelyek segítségével az izmaidat még mélyebben érheted el, az izompólya lazítás pedig a különböző felületi zónáknak köszönhetően a változatos ingerek hatására még hatékonyabb.

Főoldal