ISG tagdíj rendszerj a koronavírus járvány idején_2020.április 1-től

A Covid-19 koronavírus járvány idejére az Iron Samson Gym-ben új tagdíj rendszert vezettünk be. Az új díjszabás bevezetésének kezdete 2020. április 1-e, érvényessége visszavonásig. Célunk, hogy a lehető legtöbbeknek biztosítsuk a sportolás, testmozgás lehetőségét a megváltozott körülmények között is, ezért a MotiBro-Zoom applikáció segítségével online video streaming edzés közvetítésekkel biztosítjuk ezt. Az új díjszabás kialakításakor figyelembe vettük azt, hogy sokaknak az anyagi lehetőségeik korlátozottá váltak, így az árakat kb. 30%-al csökkentettük. Ugyanakkor a klubunk egy vállalkozásként működik, aminek vannak fix költségei (bérleti díj, rezsi, marketing- és kommunikációs díjak, stb...), és napról napra becsületesen el is végezzük azt a nem kevés munkát, ami ahhoz szükséges, hogy a megszokott rendben friss, átgondolt, megtervezett élő videó edzést tudjunk biztosítani Nektek. Így az a kérésünk, hogy ebben a megváltozott helyzetben is vegyétek igénybe az általunk vezetett, de otthon végzett edzéseket, és továbbra is fizessétek be a tagdíjakat, hogy 2-3 hónap múlva is létezzen fizikailag az a hely, ahová vissza tudtok jönni edzeni!

Az aktuális tagdíjrendszer a ONLINE VÉSZHELYZETI (csökkentett) díjakkal működik, amennyiben viszont anyagi lehetőségeid engedik és fontos számodra az ISG hosszabb távú működése, úgy kérlek válaszd a ONLINE TÁMOGATÓI (normál) díjszabást a tagdíjad befizetésekor!

Ezenkívül nagy tisztelettel és köszönettel fogadunk minden PÁRTOLÓTAGSÁGI támogatást is, tehát ha Te, vagy az ismerőseid, rokonaid közül valaki megengedheti magának, hogy klubunkat egy nagyobb összeggel támogassa, akkor kérem keressen engemet a megadott előrhetőségeken (minden befizett támogatási összegről névreszóló számlát állítunk ki.)

Azokra is gondoltunk, akik szeretnének tovább sportolni, de a PÉNZÜGYI HELYZETÜK EGYSZERŰEN NEM ENGEDI MEG, hogy erre anyagilag áldozzanak. Ha ilyen helyzetbe lennél, ne szégyeld, kérlek keress engem privát üzenetben, biztos, hogy megoldást fogunk arra találni, hogy térités nélkül is részt tudjál venni az edzéseken!

A befizetésekre -törekedve a minél kevesebb személyes találkozásra- a MotiBro rendszerén keresztül a Barion on-line bankkártyás fizetési rendszerrel, vagy banki átutalással van lehetőség, ez utóbbi esetben előzetes egyeztetés után számlát küldünk.

TÖBB CSALÁDTAG (házaspár; szülő-gyermek; testvérek) egy edzéstípuson való részvétele esetén CSAK EGY TAGDÍJAT KELL BEFIZETNI! Mivel egy monitort néznek, tudnak együtt edzeni, és ezzel is szeretnénk segíteni a családokat. (Emiatt viszont a családi kedvezmény megszűnik erre az időre.)

Kérem a tagdíjak aktuális hónap 10-ig történő befizetését!

Mégegyszer: most konkrétan azon dolgozunk, hogy az Iron Samson Gym sportklub fent tudjon maradni és a járvány lecsengése után újra tudjuk nyitni az edzőterem kapuit. Ebben kérjük a segítségeteket és a támogatásotokat.


A tagdíjakról a részletes tájékoztatást körlevélben kiküldtem.

Köszönöm megértéseteket és támogatásotokat, remélem, hogy ebben az átmeneti időszakban is értéket tudunk nyújtani Nektek, utána pedig megújult erővel tudjuk folytatni személyesen a közös edzéseket.

Üvdözlettel:

Dancs Roland
ISG vezető edző

Vissza
Főoldal