MotiBro-Zoom interaktív online videó edzés közvetítés

A járvány miatt kialakult helyzet mindannyiunkat új kihívások elé állít az élet számos területén. Ennek része az edzések megváltozott módja is. Egy nagyon egyszerű, néhány lépésből álló folyamatot kell csak végrehajtanod, hogy az emelt szintű online edzéseken a továbbikban is részt tudjál venni.

Az Iron Samson Gym-ben a kialakult helyzetre szinte azonnal, már 2020. március 16-tól reagáltunk és Facebook Live video streaming edzések keretében biztosítottuk a lehetőséget sportolóinknak, otthonukban, biztonságos környezetben.

Ehhez képest is előrelépés az, hogy 2020. április 1-től (próbaüzem 2020. március 30-31.) a MotiBro tagnyilvántartó rendszerünkbe integrált Zoom szolgáltatás segítségével már nem csak az edzőt láthatjátok a saját kijelzőiteken, hanem -amennyiben a kamera bekapcsolásával hozzájárultok- úgy az edző is láthatja, és javíthatja, segítheti a mozgásotokat, sőt beszélni is lehet oda-vissza, ha ez indokolt.

Hogyan működik az online óratartás a MotiBro-ban?

Online órák tartása azt jelenti, hogy egy videókonferencia keretében az edző a saját kameráján keresztül mozgóképes közvetítésen mutatja be a gyakorlatokat, tartja meg az órát. Hangját hallják a tanítványok. Ő is láthatja a tanulóit az online órán (amennyiben bekapcsolja adott tanuló a saját kameráját) és a tanulók is tudnak beszélni, de ez utóbbi lehetőség irányítható az edző videókonferenciás felületéről.

A videókonferencia szolgáltatás nyújtásában a zoom.us a MotiBro technológiai partnere.

Hogyan tudsz csatlakozni az online órához?

- A tanítványok a saját sportolói oldaluk órarendjében tudnak előzetesen bejelentkezni online órákra.
- Kiemelt helyen, a legfelső menüsorban találják majd meg az online /videós órákra történő bejelentkezéseikhez vezető utat az ÚJ ONLINE ÓRÁK-ra kattintással érhetik el.
- Csak bejelentkezett órához tudnak csatlakozni, az óra megkezdését követően.
- Egy visszaszámolót építettünk be, így pontosan tudják mikor kapcsolódhatnak az órához.
- Az online óra közvetítésének megkezdését követően egy zöld gomb jelenik meg a bejelentkezéseimnél és arra rákattintva éri el majd a tanuló az online órát.
- A tanulóknak is nagyon javasoljuk, hogy töltsék le a Zoom applikációt, mert azzal nagyságrendekkel jobb felhasználói élmény érhető el.

Tehát mégegyszer a folyamat röviden:
- Töltsd le a ZOOM cloud meeting apkikációt a Google Play-ről, vagy az Apple Store-ról. (Én megvásároltam a program Pro verzióját, így akár egyszerre 100-an tudunk egy időben video meetingben részt venni. Nektek ezért már nem kell fizetni külön).
- Lépj be a MotiBro sportolói oldaladra és az "Új! Online órák" menüpontban be is tudsz jelentkezni a következő heti órákra. (Az előző pontban jelzett Zoom aplikációt egyébként innen is letöltheted.)
(- A bejelentkezés a szokásos "Bejelentkezés órára" menüpontból is elérhető.)
- FIGYELEM: csak az tud részt venni az on-line edzéseken, aki ilyen módon előre bejelentkezik az órára (vagy az edző lépteti be, de ez nehézkes megoldás).
- Az edzés közvetítésének megkezdésekor egy zöld gomb jelenik meg, erre kattintva lehet csatlakozni az óráhóz.
- A zöld gomb megnyomása autómatikusan elindítja az előre telepített Zoom aplikációt, ahol a "Join meeting" kapcsolóval indul is a közvetítés.

Kérem, hogy amennyiben bármilyen technikai jellegű kérdésed lenne a rendszer használatával kapcsolatosan, úgy keress bátran a dancsir@gmail.com címen levélben, vagy a FB Messengerben üzenetben!

A fentieket figyelmbe véve kidolgoztunk egy új, VÉSZHELYZETI bérlet díj csomagot is (kb. 30%-al csökkentett árakkal), amiről részletesen rövidesen tájékoztatást adunk.

Köszönöm figyelmedet, remélem, hogy a héten -ha csak virtuálisan is- már végre találkozunk!

Üdvözlettel:

Dancs Roland
ISG vezető edző

Vissza
Főoldal