Rövidesen elkészülnek az új klubpólók.

A felnőtt ISG basic edzőpóló ADLER márkájú, jó minőségű, közepes súlyú póló (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen. Törzsrész oldalvarrás nélkül. Szilikonos kezelés. A technikai pólók Stadman (Active Sport-T Men, Women) márkájúak, amelyek anyaguknál fogva könnyebben elvezetik és elpárologtatják az izzadságot, ez ISG Cross&Kettle logoval készül. A Krav Junior gyerek önvédelmi edzéseken és az ISG FittKids gyerek mozgásfejlesztő tornán használatos ADLER gyerek póló szintén jó minőségű közepes súlyú gyerekpóló, oldalvarrással (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen.

Javasoljuk min. 2 db edzőpóló beszerzését, a mindig tiszta váltófelszerelés miatt.

Az Iron Samson Gym-ben minden edzéstípuson kötelező az egységes, edzésnek megfelelő egyenpóló viselése, gyakorlatilag (a személyes védőfelszerelésen kívül) ez az egyetlen dolog, ami elvárt a klubban a ruházattal kapcsolatosan.
Ha belegondolsz, hogy különböző sportágak (pl. síelés, búvárkodás, jégkorong, tenisz, karate, stb...) milyen összegeket felemésztő felszerelés igénnyel bírnak, akkor szerintem ez egy elvárható és vállalható beruházás.

Vissza
Főoldal