Lehetsz diák vagy üzletember, harcos vagy éppen harcra készülődő. A Carlson Gracie Team Hungary célja nem egyszerűen a Brazilian Jiu Jitsu, az MMA vagy No-gi Grappling oktatása. Azt gondoljuk, hogy a a CGTH olyan közösség, ahol a cél önmagunk megismerése, jellemünk formálása - és amely célokat a BJJ gyakorlásán keresztül érjük el.
Edzőink felkészült szakemberek, akik alázattal, tudással és lelkesedéssel vívták ki a jogot arra, hogy edők, mesterek lehessenek. Tisztelet, becsület és lojalitás jellemez bennünket, és ezt kínáljuk azoknak akik csatlakoznak hozzánk. Néha fájni fog az edzés, lesznek nehéz perceid, de minden pillanatban azon leszünk, hogy igazi harcossá válj.
OSSS!
Fedezd fel, aki vagy...

Nem kell harcosnak lenned ahhoz, hogy elkezd a brazil jiu jitsut!
Teljesen mindegy, hogy idős, esetleg fiatal vagy, erős vagy gyenge hatalmas vagy, esetleg törékeny...férfi vagy nő. Az is mindegy, hogy versenyezni szeretnél vagy sem - szívesen fogadunk. Csapatunk tagjai nem írhatók le egyeten szóval, többségünk teljes mértékben kezdőként vágott bele a brazilian jiu-jitsu tanulásába. Edzéseink során megtanulod hogyan vidd a küzdelmet a földre, ahol már a BJJ szabályai érvényesek.

De kinek is való a BJJ?

Mindenkinek, és ezt komolyan is gondoljuk!

Miért?

Nem kell, hogy hajlékony legyél - edzéseink során figyelünk arra, hogy a földharchoz szükséges ízületi mozgékonyságot és hajlékonyságot folyamatosan szerezd meg.

Vagy erős - nálunk nem egyszerűen erős, hanem BJJ erős leszel. Ha még sosem harcoltál a földön, nos - a különbség megmagyarázhatatlan.

Esetleg fitt - a földön más szabályok érvényesek, minden mozdulatért meg kell küzdened az ellenfél teste, a saját tested és a gravitáció ellenében. Fitt leszel? Garantáljuk.

Vagy versenyzői alkat - nálunk nem kell versenyezned, csak magaddal. Ha mégis versenyen méretnéd meg tudásod, segítünk.

Mindegy, hogy remek fizikia kondícióban vagy, esetleg már az első emeletre menet is meg kell pihenned pár lépcsófok után. Nem az a lényeg, aki most vagy, hanem akivé a BJJ gyakorlása során válsz.

Itt a lehetőség, hogy megismerd a világ leghatékonyabb földharc rendszerét, és az lehess, aki lehetnél.

Mit veszíthetsz?

Kapcsolat

Iron Samson Gym
Szűrcsapó utca 23.
DOMUS Üzletház I. emelet
9700 Szombathely
E-mail küldése
Főoldal