Hírek

2024.03.30. Egy "Húsvéti" történet

Eyal Yanilov KMG mesélte, hogy a Krav Maga megalapítója, Lichtenfeld Imre édesapja, Lichtenfeld Samuel, aki vezető nyomozó volt Pozsonyban (ami akkor az Osztrák-Magyar Monarchia területén helyezkedett el), megbízást kapott, hogy a Pozsony-Budapest vasútvonalon közlekedő vonat első osztályán tevékenykedő zsebtolvajokat lefülelje. Ezek a zsidó származású bűnözők rájöttek, hogy az első osztályon tehetős emberek utaznak, így oda jegyet váltva fosztották ki az utazóközönséget. Miután Lichtenfeld főnyomozó elfogta és megbilincselte az elkövetőket, előállított őket a rendőrkapitányságra és vizsgálati fogságba vetette őket. Aznap volt a Pészach ünnep (magyarul Páska, a zsidó "Húsvét), így Samuel a fogdából a 3-4 zsidó zsebest a saját otthonába szállította (felesége, Janka legnagyobb meglepetésére), levette a bilicseiket, asztalhoz ültette, majd a bor és az étel megáldása után vendégül látta őket. A vacsora végeztével ismét megbilincselte és a fogdába kísérte őket.

2024.03.29. Húsvét péntek és hétfő - az edzések ELMARADNAK

Szeretnélek tájékoztatni, hogy e hét pénteken (2024.03.29), Nagypénteken és Húsvét hétfőn (2024.04.01) az ISG-ben az edzések nem kerülnek megtartásra, de pótolhatóak a hónapon belül bármely releváns edzésen.

2024.03.26. FIGYELEM, A REGISZTRÁCIÓ MEGNYÍLT 2024 - ISG Kaland- és Önvédelmi Napközis tábor, Krav Maga tábor

Kedves Szülők, kedves Gyerekek, kedves Fiatalok! Örömmel tudatjuk, hogy a nagy sikerre való tekintettel immár 18. éve, idén is megrendezésre kerül az ISG Kaland- és Önvédelmi Napközistábor. A tábor különlegessége idén is az övédelmi oktatás (Krav Junior; www.krav-maga.hu) lesz, amely játékos formában ad át elengedhetetlenül fontos önvédelmi ismereteket gyermekeinknek. A Krav Maga rendszere ideológiamentes és egyaránt alkalmas félszeg, visszahúzódó gyermekek, valamint „nagy vagányok" oktatására is. „Míg Apu és Anyu dolgozik, Te szerezz élményeket!" Sportolj, erősödj, okosodjál, érezd jól magad! Regisztráni az alábbi linkekre kattintva, vagy az Iron Samson Gym MotiBro-ba belépve és a bal oldali menüsávban a "Workshopok" menüpontot kiválasztva érheted el a különböző időpontokban meghirdetett táborokat. Július 1-5. - ISG Junior Nyári Napközis Kalandtábor_I. turnus (5-15 évesek) https://www.motibro.com/users/workshop?workshop_id=396 Július 15-19. - ISG Kids Nyári Napközis Kalandtábor_II. turnus (5-10 évesek) https://www.motibro.com/users/workshop?workshop_id=397 Július 29- Augusztus 2. - ISG Teens Nyári Napközis Kalandtábor_III. turnus (10-15 évesek) https://www.motibro.com/users/workshop?workshop_id=398 A 2024. július 1-5-e között megrendezésre kerülő tábor a 5-15 éves korosztálynak szól, míg a 2024. július 15-19-re meghirdetett tábor elsősorban a kicsik, 5-10 évesek tábora lesz. A harmadik tábor - 2024. július 29- augusztus 2- pedig a tinédzserekre van szabva, de amennyiben a bárátok, vagy a testvér miatt nem a korosztályának megfelelő táborba szeretne jönni a gyermek, annak sincsen semmi akadálya (a tapasztalat szerint mindhárom turnus vegyes összetételű, de a meghirdetett korosztálynak megfelelően állítjuk össze a programot, úgy, hogy eltérő életkorú gyermekek is örömmel részt tudjanak venni benne.

Főoldal