Ground Force Methode rendszerMi a GFM?
 
Ground Force Method-ot a szükség szülte, amikor sérült atlétákkal vagy átlagos tanítványokkal kellett dolgozni, akiknek már nem jelentett örömet a mozgás, mert ebben a fájdalom és a kényelmetlenség-érzet megakadályozta őket. Amikor a fájdalom jelen van, akkor a célok semmivé foszlanak, és elsősorban a mozgás élvezete és játékossága megy veszendőbe, válik elérhetetlenné.
 
Észrevetted már, hogy romlik a mozgásunk minősége a kor előrehaladtával?
 
Figyelembe véve azt, ahogy a modern társadalom a testnevelést kezeli, borzasztó mértékű degenerációt figyelhetünk meg a jelenlegi generációknál. Semmilyen tekintetben nem lettünk jobbak. Miközben a fitnesz ipar különféle edzésmódszereket kap fel, melyek folyamatosan váltogatják egymást – pont, mint a divat esetében –, fokozatosan elvesztünk fontos dolgokat: a játékos és megfelelő minőségű mozgásformákat.
 
Hogyan tudunk segíteni
 
Tudjuk, hogy az élet maga a mozgás! Mindenekelőtt képesnek kell lennünk mozgatni a saját testünket! Mielőtt súlyokhoz nyúlnánk, felülnénk egy gépre, vagy bevennénk egy pirulát, képesnek kell lennünk kezelni a saját testünket – pont úgy, ahogy azt gyerekként tettük. Csak képzeld el az érzést, hogy újra mosoly ül ki az arcodra mozgás közben! A Ground Force Method a szórakoztató és egyben az alapokhoz visszanyúló megoldás erre. Megismertetünk több száz szórakoztató, biztonságos, és egyben kihívást jelentő gyakorlattal, melyek segítségével újra megtanulsz helyesen mozogni.
 
Hogyan lehet fájdalom nélkül mozogni, és közben mégis fogyni?
 
A test egy egységként történő használata a Ground Force Method legfontosabb célja. Számos sportolóval találkoztunk már, aki lenyűgöző izomszerkezettel rendelkezett, de hiányzott belőle a jól felépített test funkcionalitása. Jól kinézni és helyesen mozogni – a kettő nem feltétlenül ugyanaz! De teljes mértékben érthető elvárás minden egyes kliens részéről, hogy jó alakot szeretne. Jó kinézet, funkcionális izomtömeg, alacsony testzsír, valamint szép és fájdalommentes mozgás – ezek a céljaink, melyek egyértelműen fontosak minden kliens számára, így számodra is.
 
A Ground Force Method eredete
 
Mivel FMS-szakértői végzettséggel rendelkezünk, hiszünk a mozgásrendszer szabályaiban és be is tartjuk azokat. Az összes gyakorlatot logikai sorrendbe rendeztük, a szórakozás és a játékosság érdekében játékokat is adtunk hozzájuk, és további progressziókat is meghatároztunk a folyamatos fejlődés érdekében. Ez mind a Funkcionális Mozgásminták ötletén alapul. Olyan fontosnak tekintjük az FMS-t, hogy minden Ground Force Method képzést egy minta FMS teszttel kezdünk, mivel azt szeretnénk, ha a résztvevők megértenék az FMS értékét – annak a fontosságát, hogy bármiféle fizikai tevékenységet megelőzően meg tudjuk állapítani a „kiindulópontot”. Tehát...kezdj mozogni! Mozogj jobban, mozogj erősebben és mozogj többet! Később pedig mozogj gyorsabban! Nem elég, ha többet mozgunk – a lényeg, hogy jobban mozogjunk. A Ground Force Method órái funkcionálisak, az alapokhoz nyúlnak vissza és szórakoztatóak.


Főoldal