ISG TUDATOS EGÉSZSÉG MŰHELY előadás sorozat - I. rész, AJÁNDÉKOZZ VÉDELMET

ISG TUDATOS EGÉSZSÉG MŰHELY címmel egy nagyon izgalmas INTERAKTÍV ELŐADÁS SOROZATOT INDÍTUNK ÚTJÁRA az Iron Samson Gym szervezésében, melyre szeretettel hívunk és várunk! Az AJÁNDÉKOZZ VÉDELMET című előadásban egy nagyon aktuális és égetően fontos témakörben interaktív módon járjuk körbe, hogy a természet gyógyhatású kincseit töményen tartalmazó TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ESSZENCIÁLIS GYÓGYOLAJOK hogyan segítik - az egészség megőrzését-, és támogatását - az immunrendszer erősítését - a vírusos, bakteriális fertőzések kivédését és legyőzését - hogyan nyújtanak segítséget Covid ellen, Covidban - a légtér fertőtlenítésében A téma szakértője: Váczy Károly, az esszenciális olajok szakértője Az interaktív előadás időpontja 2020. december 11. péntek 18.00-tól ZOOM alkalmazáson keresztül Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

2021.09.17. - 2021.09.17.

REGISZTRÁCIÓ ezen a Facebook eseményen lehetséges. 

Az esszenciális olajok a természetben fellelhető gyógyhatású anyagokat nagy töménységben tartalmazzák, hatóanyagaik nem idegenek az emberi test számára, hanem csodálatos összhangban munkálkodnak és támogatják a test regenerációját, együtt dolgoznak az immunrendszerrel a kívülről behatoló támadások leküzdésében és a tesben kialakult elváltozások helyreállításában. A modern orvostudomány az elmúlt évtizedekben kezdte felfedezni magának ezt a csodálatos "világot" és ma már megszámlálhatatlan kutatás folyik az esszenciális olajok hatásmechanizmusát vizsgálva, újabb- és újabb ámulatba ejtve a tudósokat, orvosokat, mindennapi használókat egyaránt.
Az esszenciális olajok nem csak a testet, hanem az ember lelkét is "balzsamozzák"/olajozzák, ily módon is visszahatva a fizikai egészségre.

Vissza
Főoldal