Programok

2018.07.02. - 2018.08.10. ISG Kaland- és Önvédelmi Napközis tábor - 2018

Kedves Szülők, Gyerekek! Az idén is lesz gyerektábor, várunk benneteket szeretettel. A jelentkezési lapok személyesen átvehetők az edzéseken. Kaland- és Önvédelmi Napközis tábor, Krav Maga tábor, oktatás Örömmel tudatjuk, hogy a nagy sikerre való tekintettel immár 10. éve, idén is megrendezésre kerül a Kaland- és Önvédelmi Napközistábor. A tábor különlegessége idén is az övédelmi oktatás (Krav Junior; www.kravmaga.hu) lesz, amely játékos formában ad át elengedhetetlenül fontos önvédelmi ismereteket gyermekeinknek. A Krav Maga rendszere ideológiamentes és egyaránt alkalmas félszeg, visszahúzódó gyermekek, valamint „nagy vagányok” oktatására is. „Míg Apu és Anyu dolgozik, Te szerezz élményeket!” Sportolj, erősödj, okosodjál, érezd jól magad!

2018.05.26. - 2018.04.24. ISG Csapatépítő túra

Kedves Klubtagok, Pártolóklubtagok, Barátaink! Az Iron Samson Gym csapatépítő túrát szervez Ausztriában 2018. május 26-án, szombaton. A túrán részt vehet minden klubtagunk, családtagjaik, barátaik, bárki, aki szimpatizál velünk és szeretné magát jól érezni egy kellemes kirándulás közben. A túra nehézségi foka úgy van kialakítva, hogy akár családok, kisgyerekekkel is részt tudnak rajta venni. A program teljesen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Célpont: Hohe Wand, ezen belül Hansel Steig, ill. a Hohe Wand nevezetessége a Skywalk kilátó. A túra hossza kb. 10 km, 300 m szintkülönbséggel (Ami azt jelenti, hogy 300 m színt fel, és 300 m le!) A tempó nem megerőltetett, de azért jó kondíciót igényel. A találkozó Stollhof településen lesz, ez Szombathelytől 110 km, kb másfél óra. (ezt még pontosítjuk) Ruházat: A legfontosabb a cipő! Túracipő lenne a legjobb, de minimum egy sportcipő (recés talpú) szükséges! Ruha kényelmes az időjárásnak megfelelő! Étel szendvics, csoki, müzliszelet stb. (fontos hogy el legyen készítve, azonnal fogyasztható legyen) Bőséges folyadék!!!

2018.02.10. - 2018.02.10. INGYENES nyílt nap az Underground Lövészklubban az Iron Samson Gym szervezésében

Az ISG és az Underground Lövészklub nyílt napot szervez klubtagjai számára, amelynek keretén belül lehetőség lesz megismerni az Underground Lövészklub által üzemeltetett lőteret, boltot és klubot, kézbevenni a különböző típusú fegyvereket és fejenként egy tár lőszer (15 db, 9 x 19 mm-es nagykaliberü maroklőfegyver lőszer) ellövésére a választott fegyvertípussal. FIGYELEM!!! A program TELJESEN INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött, hogy a rendezvény gördülékenyen, fennakadás nélkül tudjon lezajlani, ezért kb. 10-15 fős csoportokban, az előre egyeztetett időpontban van lehetőség a klub megtekintésére, a fegyverek kipróbálására. A nyíltnapra a klubtagok elhozhatják barátaikat, családtagjaikat is. Időpont: 2018.02.10, szombat 10.00-tól, egy órás időtartamokban, előre regisztrált időpontban, csoportokban Helyszín: Underground Lövészklub, Szombathely Cím: 9700 Szombathely, Széchenyi utca 4-6. (A Madentko udvarán, balra) Program leírása: • Balesetvédelmi- és lövészeti alapismeretek tájékoztató • Balesetvédelmi- és lövészeti alapismeretek oktatási részvételi jegyzőkönyv aláírása • Lőtérszabályzat ismertetése • Majd ezek után csoportbontással: o Az egyesület különböző típusú és kaliberű fegyvereinek megtekintése o Éleslövészet: ▪ Lőfegyverek részei, működésük ▪ Biztonságos fegyverhasználat alapjai ▪ Sportlövészeti ismeretek (testhelyzet, célzás, elsütés, stb.) ▪ Lőgyakorlat az egyesület különböző típusú és kaliberű fegyvereivel

Főoldal