Programok

2020.12.11. - 2020.12.11. ISG TUDATOS EGÉSZSÉG MŰHELY előadás sorozat - I. rész, AJÁNDÉKOZZ VÉDELMET

ISG TUDATOS EGÉSZSÉG MŰHELY címmel egy nagyon izgalmas INTERAKTÍV ELŐADÁS SOROZATOT INDÍTUNK ÚTJÁRA az Iron Samson Gym szervezésében, melyre szeretettel hívunk és várunk! Az AJÁNDÉKOZZ VÉDELMET című előadásban egy nagyon aktuális és égetően fontos témakörben interaktív módon járjuk körbe, hogy a természet gyógyhatású kincseit töményen tartalmazó TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ESSZENCIÁLIS GYÓGYOLAJOK hogyan segítik - az egészség megőrzését-, és támogatását - az immunrendszer erősítését - a vírusos, bakteriális fertőzések kivédését és legyőzését - hogyan nyújtanak segítséget Covid ellen, Covidban - a légtér fertőtlenítésében A téma szakértője: Váczy Károly, az esszenciális olajok szakértője Az interaktív előadás időpontja 2020. december 11. péntek 18.00-tól ZOOM alkalmazáson keresztül Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

2020.11.29. - 2020.12.02. UPDATE - KRAV MAGA SZINTVIZSGA AZ ISG-BEN

A vírus helyzet miatt a vizsga időpontja MÓDOSUL - a tervek szerint a zárás feloldása után 2-3 héttel megrendezésre kerül. Köszönöm türelmeteket és megértéseteket. Fontosnak tartjuk, hogy egy bizonyos idő elteltével a Krav Maga tanulók megmérettetésen menjenek keresztül, ahol elsősorban maguknak, de az edzőnek is bizonyíthatják, hogy mennyit fejlődtek. A Krav Maga, mint önvédelmi rendszer nem élsport, nincsenek felkészülési-, ill. versenyidőszakok, pihenőidők, stb..., nekünk az a dolgunk, hogy folyamatosan egy erős, jó szinten tartsuk az (ön)védelmi képességeket. Azonban fontos visszaigazolás az elvégzett edzőmunkáról, ahol szervezett, ellenőrzött kereteken belül arról számot adhatunk. A vizsgán való részvételnek az alábbiak a kritériumai (ez az úgynevezett P1-es fokozat, a belépő színt ): - min. 4-6 hónap időtartamú rendszeres edzéslátogatás - az edzések 80% való részvétel - edzői javaslat - a tanuló részéről szándék a vizsgázásra - a vizsgadíj befizetése (Részletes vizsgaszint leírás: http://www.krav-maga.hu/index.php?page=krav-maga-szintek)

2020.08.15. - 2020.08.16. Egészségügyi Nyilatkozat aa KMG felnőtt edzőtábor résztvevői számára

Mellékelem az Egészségügyi Nyilatkozatot, kérem, hogy ezt kinyomtatva, kitöltve, aláírva a tábor kezdetekor, szombaton reggel legyetek szívesek leadni, mert csak ezzel kezdheti meg mindenk a táborozást.

Főoldal