Programok

2020.08.14. - 2020.08.16. Nyári Krav Maga edzőtábor 2+1 nap

Az idei évben Szombathelyen kerül megrendezésre az Iron Samson Gym és a győri Vaskakas Krav Maga Klub közös edzőtábora. Nagy szeretettel várunk ha ki akarod próbálni magad különböző önvédelmi helyzetekben, ahol egyrészt alkalmazhatod az eddig tanultakat, másrészt pedig új technikákat- és taktikákat sajátíthatsz el. - Védekezés késes- és botos támadások ellen -Önvédelem gépjárműben, mind az utas, mind a vezető szemszögéből vizsgálva -Önvédelem rossz látási körülmények között, éjszakai edzés -Taktikai ház - önvédelmi szituációk megoldása valóshoz nagyon hasonló körülmények között -Élménylövészet maroklőfegyverrel, gépkarabéllyal és sörétes puskával -Közös étkezések, közös szabadidős programok

2020.08.14. - 2020.08.16. Éleslövészeti szeminárium a KMG Nyári edzőtábor keretében

A nagy jelentkezési létszám miatt az erdetileg péntek 17.00-tól meghírdetett lövészeti szemináriumot CSOPORTBONTÁSSAL tudjuk megrendezni. Az első 17.00-kor kezdő csoportba alapvetően a szombathelyi klubtagokat várjuk, a második 19.00-kor kezdődő csoportba pedig a győri, ill. külföldről érkező résztvevőket.

2020.07.13. - 2020.05.06. ISG Nyári Táborok_2020

Az idei nyáron is megrendezésre kerülnek az ISG Nyári Napközis Kalandtáborai, ahol sok-sok értékes szabadidős programmal és fantasztikus edzéssel várjuk a gyerekeket nagy szeretettel. Sokat gondolkodtunk az elmúlt időszakban, és úgy döntöttünk, hogy ettől az élménytől nem szerenénk megfosztani a kis tanulóinkat. Mivel az első turnus is csak július közepén indul, abban reménykedünk, hogy addig normalizálódik az élet, ám ha a járványügyi helyzet úgy alakulna, hogy központi rendelet miatt nem lehetne tábort taratni, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A turnusok megfelelő számú résztvevő esetén kerülnek megrendezésre, a regisztráció (részvételi díj befizetés) sorrendjében történik a turnusfeltöltés és természetesen -ugyanúgy mint eddig -kiemelten figyelünk a higiénés körüményekre is.

Főoldal