Draskovits Tamás - új önvédelmi edző az ISG-ben

Örömmel tudatom, hogy az Iron Samson Gym edzői szakgárdája 2018 júniusától két fővel bővült. Az alábbiakban Tamás Draskovits rövid bemutatkozását és az általa tartott edzések leírását olvashatjátok: A nevem Draskovits Tamás. Gyermekkorom óta rendszeresen sportolok. Korábban Kyokushin karatéra és Kick-boxra jártam. Mindig is érdekelt az önvédelem a harcmûvészetek. 2008-ban aztán rátaláltam a Krav-magára amiben mindent megtaláltam amit kerestem. Hiszen a Krav-maga több mûfaj ötvözésébõl jött létre. Késõbb elkezdtem Kettlebellezni. Emellett rendszeresen saját testsúlyos gyakorlatokat végzek. Célom az oktatásban: A fokozatosság és a tanulók erejének, állóképességének, mentális és technikai tudásának fejlesztése. Végzettségeim: Főiskola , Krav-maga Civil instruktor Krav-maga Kids instruktor Krav-maga Expert 1 A jövőbeli terveim között szerepel , hogy továbbra is sok energiát és időt fordítsak a krav-maga szakmai fejlődésemre illetve továbbra is rendszeresen sportoljak. A tanulókat minél magasabb szintre segítsem a krav-maga rendszerében. Draskovits Tamás, Krav Maga Expert 1 szakértői szinttel rendelkező munkatársunk a jövőben elsősorban privát edzések keretében biztosítja az önvédelem tanulásának lehetőségét a klub keretein belül. Ezen kívül Ő vezeti a heti egyszeri kiegészítő Krav Maga küzdelmi edzést is.

Krav Maga küzdelmi edzések Drazséval
Az alap küzdelmi technikák fejlesztése, gyakorlása. A küzdelem taktikai elemeinek megértése és alkalmazása. Fizikális és mentális felkészülés egy valós küzdelemre. Az állóképesség javítása, aminek következtében a küzdelem során higgadtabb döntések hozhatók.
Edzés időpontja: péntek 18.00-19.00

Krav Maga privát edzések Drazséval
Azoknak, akik nagyon elfoglaltak és a csoportos edzés időpontok nem megfelelőek számukra. Előre egyeztetett időpont és egyéni tananyag. Azonnali hibajavítás, gyorsabb fejlődés. Személyre szabott edzéstervek.
Edzés időpontja: személyre szabottan, előre egyeztetve a klubban.

Edzések helyszíne: 9700 Szombathely, Domus üzletközpont emelet, 
Iron Samson  Gym
 
ISG - a funkcionális erő és a harc műhelye
www.ironsamsongym.hu

Vissza
Főoldal