Hírek

2020.04.01. ISG tagdíj rendszerj a koronavírus járvány idején_2020.április 1-től

A Covid-19 koronavírus járvány idejére az Iron Samson Gym-ben új tagdíj rendszert vezettünk be. Az új díjszabás bevezetésének kezdete 2020. április 1-e, érvényessége visszavonásig. Célunk, hogy a lehető legtöbbeknek biztosítsuk a sportolás, testmozgás lehetőségét a megváltozott körülmények között is, ezért a MotiBro-Zoom applikáció segítségével online video streaming edzés közvetítésekkel biztosítjuk ezt. Az új díjszabás kialakításakor figyelembe vettük azt, hogy sokaknak az anyagi lehetőségeik korlátozottá váltak, így az árakat kb. 30%-al csökkentettük. Ugyanakkor a klubunk egy vállalkozásként működik, aminek vannak fix költségei (bérleti díj, rezsi, marketing- és kommunikációs díjak, stb...), és napról napra becsületesen el is végezzük azt a nem kevés munkát, ami ahhoz szükséges, hogy a megszokott rendben friss, átgondolt, megtervezett élő videó edzést tudjunk biztosítani Nektek. Így az a kérésünk, hogy ebben a megváltozott helyzetben is vegyétek igénybe az általunk vezetett, de otthon végzett edzéseket, és továbbra is fizessétek be a tagdíjakat, hogy 2-3 hónap múlva is létezzen fizikailag az a hely, ahová vissza tudtok jönni edzeni!

2020.03.31. Online videostreaming edzések az ISG-ben

Az Iron Samson Gym-ben nem tétlenkedünk, folyamatosan mennek az online videotreaming edzésközvetítések a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a MotiBro-Zoom aplikációval, aminek a segítségével immár nem csak a tanulók láthatják az edzőt, henem az edző is látja a tanulókat és ilyen módon tudjuk segíteni, javítani a mozgásukat.

2020.03.30. MotiBro-Zoom interaktív online videó edzés közvetítés

A járvány miatt kialakult helyzet mindannyiunkat új kihívások elé állít az élet számos területén. Ennek része az edzések megváltozott módja is. Egy nagyon egyszerű, néhány lépésből álló folyamatot kell csak végrehajtanod, hogy az emelt szintű online edzéseken a továbbikban is részt tudjál venni.

Kapcsolat

Iron Samson Gym
Szűrcsapó utca 23.
DOMUS Üzletház I. emelet
9700 Szombathely
E-mail küldése
Főoldal