Hírek

2018.10.20. ISG nyílt nap a Domus Családi Napon

Az Iron Samson Gym nyílt nappal várja az érdeklődőket a Domus Családi Napon. Gyertek, érezzük egy kicsit jól magunkat, együtt, kötetlenül... nem kötelező edzeni, de felügyelettel ki lehet próbálni az eszközöket, edzésmódszereket.

2018.10.19. Változás az ISG edzői személyi állományában_Szolgálati közlemény

Tájékoztatásul közlöm, hogy Gabor Herczeg egyoldalú döntésével jelezte, hogy nem kíván a továbbiakban az Iron Samson Gym-ben edzői pozícióban dolgozni, ezért a mai nappal elválnak útjaink. (Gábor október 30-ig vállalta volna az edzések megtartását, én viszont úgy döntöttem, hogy akkor a mai nappal zárjuk le az együttműködést). Gábornak további sok sikert kívánok és szeretném jelezni, hogy már megvan az a megfelelő személy, aki a jövőben az ISG csapatát fogja erősíteni.

2018.09.25. Rövidesen elkészülnek az új klubpólók.

A felnőtt ISG basic edzőpóló ADLER márkájú, jó minőségű, közepes súlyú póló (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen. Törzsrész oldalvarrás nélkül. Szilikonos kezelés. A technikai pólók Stadman (Active Sport-T Men, Women) márkájúak, amelyek anyaguknál fogva könnyebben elvezetik és elpárologtatják az izzadságot, ez ISG Cross&Kettle logoval készül. A Krav Junior gyerek önvédelmi edzéseken és az ISG FittKids gyerek mozgásfejlesztő tornán használatos ADLER gyerek póló szintén jó minőségű közepes súlyú gyerekpóló, oldalvarrással (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen.

Kapcsolat

Iron Samson Gym
Szűrcsapó utca 23.
DOMUS Üzletház I. emelet
9700 Szombathely
E-mail küldése
Főoldal