Herczeg Gábor - új erőnléti edző az ISG-ben

Örömmel tudatom, hogy az Iron Samson Gym edzői szakgárdája 2018 júniusától két fővel bővült. Az alábbiakban Gabor Herczeg rövid bemutatkozását és az általa tartott edzések leírását olvashatjátok: Az álltalános oskolától egészen a napjainkig a sport határozza meg az életem. Az életem bármely szakaszára is visszatekintek a sport ott szerepelt és sok-sok segítséget adott, hogy átlendüljek a nehéz helyzeteken. Közel 20 évig voltam katona és 6 évig tűzoltó mind a két szakmában a jó kondíció elengedhetetlen! Lehettem a világ legtávolabbi pontján /Afganisztán/ vagy itt Szombathelyen egy beavatkozás helyszínén elengedhetetlen a jó fizikai állóképesség. Rövid,középtávú terveim: Rövidtávú terveim közé tartozik szeptember végéig mág 2-3 tanfolyam elvégzése illetve edzőtáborokban való részvétel majd egy Crossfit bírói tanfolyam elvégzése. Középtávú tervek: Egy jó közösség építése az ISG keretein belül. Jövő évben újabb tanfolyamok elvégzése, hogy a tanítványokat széles körben tudjam oktatni átadva azokat a képességeket amiket ezeken a tanfolyamokon szerzek. Herczeg Gábor kollégánk elsősorban, de nem kizárólag csoportos erőnléti edzéseket fog tartani felnőtteknek és mozgásfejlesztő tornát gyermekeknek.

ISG CrossTraining Gáborral
A crosstraining - keresztedzés - olyan változatos edzésmódszer, amelyben a lehető legtöbb kondicionális képességet - erőt, állóképességet, gyorsaságot fejlesztjük egyszerre vagy felváltva. 
Hatására látványosan beindul a testkompozíció átalakulása, nő az állóképesség, javul az erőnlét.
Ha szeretnél robbanékony, erős, kidolgozott testet várunk szeretettel edzéseinken!
Edzés időpontja: kedd- csütörtök 19.00-20.00

ISG Cross&Kettle Gáborral
Minden  sportolni, izmosodni, fogyni vágyónak!!!
Ez az edzés hatékonyan ötvözi a Kettlebell és a Crossfitt dinamikus gyakorlatait. Látványosan beindul a fogyás, zsírégetés, javul a vérkeringés, izmosodik a test. Mivel az eszközpaletta a 4 kg-os súlytól egészen a 60 kg-os súlyig terjed ezért edzettségi szinttől függetlenül rendkívül alkalmas a mozogni fogyni kívánók számára. Nagyszerű edzéstípus hölgyeknek, remek segítség hát-és derékfájással küzdőknek, hirtelen nyúlásnak indult tinédzsereknek is, mivel a kettlebell a gerinc körüli izmokat, mélyizmokat erősítve leveszi a terhelést a gerincoszlopról s így gyors és természetes módon szabadít meg a fájdalomtól.
Edzés időpontja: péntek 11.00-12.00; 19.00-20.00 és 
                               szombat 12.00-13.00  (tervezett)

ISG Fitt Kids Gáborral
Jön a nyár! Használja ki gyermeke nyári szünidejét hogy megtalálja a mozgás örömét és játékosan fejlődjön.
A Fitt Kids mozgásfejlesztő torna kiválóan alkalmas gyermeke koordinációs, - mind finom motoros, mind motoros képességeinek fejlesztésére, a koncentráció mélységének és idejének növelésére, valamint az állóképesség fejlesztésére. 
A kondicionális képességek és a mozgás fejlesztése az életkori sajátosságoknak megfelelő izgalmas-játékos formában történik. 
Szeretettel, segítő figyelemmel és a tehetség gondos ápolásával várjuk mozogva játszani és fejlődni vágyó gyermekeiket.
Edzések időpontja:  péntek  17.00-18.00 és szombat 11.00-12.00 (tervezett)

Edzések helyszíne: 9700 Szombathely, Domus üzletközpont emelet, 
Iron Samson  Gym
 
ISG - a funkcionális erő és a harc műhelye
www.ironsamsongym.hu

Edzések helyszíne: 9700 Szombathely, Domus üzletközpont emelet, 
Iron Samson  Gym
 
ISG - a funkcionális erő és a harc műhelye
www.ironsamsongym.hu

Vissza
Főoldal