SMR alapszintű képzést és szakmai nap

A jövő héten pénteken, 2013.07.26-án a SMR alapszintű képzést és szakmai napot tartunk a Galaxy Fitness Clubban, aminek előadója Csiky Ferenc SMR szakértő, gyógymasszőr, FMS (Funkcionális mozgásminta szűrés) szakértő, CK-FMS specialista, és nem utolsó sorban SFG Kettlebell edző kollégám és barátom, ahová ezúton szeretettel meghívunk.

  • Mi az SMR System?

    http://csikysystem.hu/index.php?page=smr/smr-system

    A program részletes leírása itt olvasható:

    Az Alapszint kiírása: http://csikysystem.hu/index.php?page=programok/programok&program=515&smr-system-alapszintu-2013-julius-26-szombathely-csiky-ferenc

    A Szakmai nap és Alapszintű egyben kiírása:http://csikysystem.hu/index.php?page=programok/programok&program=516&smr-system-szakmai-nap-es-alapszintu-egyben-2013-julius-26-szombathely

    Azt gondolom, hogy nekünk edzőknek mindenképpen indokolt lehet a teljes szakmai napon való részvétel, de ha ebben bizonytalan vagy, azt javaslom, hogy regisztráld magadat a délelőtti alapszintű képzésre, és ott a helyszínen el tudod dönteni, hogy szeretnél-e maradni délutánra is.

    Kérlek, hogy amennyiben jónak látod, úgy juttasd el ezt az infót olyan ismerőseidnek (edzők, sportklub szakmai vezetők, stb...), akik a munkájuk során használhatják ezt a rendszert, vagy csak érdeklődnek a saját egészségük, fittségük javítása érdekében.

    Szeretném felhívni a figyelmet a befizetési lehetőségekre, ezen belül is a "Korai kedvezményes ár"-ra, ill. az "Extra gyors kedvezmény"-re is.

    Én csak az adminisztrációt vállaltam fel, ill próbálok segíteni a szervezésben, de a befizetéseket nálam is meg lehet tenni készpénzben (egyszerűbb, mint utalni), amiről átvételi elismervény készül, de a számlát a helyszínen a Masszőr Akadémia Kft. fogja kiállítani.

    A jelentkezésedet kérlek minél előbb küldd el nekem e-mailben, hiszen ez a tanfolyam árát is befolyásolja.

    Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérlek keress meg személyesen, telefonon, vagy mailben.

Vissza
Főoldal