Hírek

2023.07.14. ISG Túlélő tábor a Pinka szurdokban

A hétvégén egy fantasztikus túlélő tábort tartottunk, három napot és két éjszakát kint töltöttünk az erdőben, magunk készítettük a menedékünket, magunknak sütöttük-főztünk szabad tűzön, magunk jártunk vízért, magunknak szedtük a tüzelőt és rengeteg hasznos ismerettel gazdagodtak a résztvevők (menedék építési-, tűzgyujtási-, álcázási-, tájékozódási-, elsősegély-, csapdaépítési ismeretek, improvizált fegyverek, kötél csomózás, lőfegyver alapismeret, stb...), volt éjszakai túra, patakba fürdés - tarzan kötélről ugrálás, kilátó látogatás, kés-és fejsze dobálás, éjszakai őrség, teljesítmény túra és még rengeteg program, próba... Gratulálok minden résztvevőnek, igazán kemények voltatok, mindenki becsületesen végigcsinálta ezt a nem könnyű, három napot, néha lazábban, néha a saját határait feszegetve, de mindenképpen jókedvűen és lendületesen, igazi csapatként.

2023.07.03. ISG FittKids edzések - SZÜNETELNEK​

Ez úton jelezzük, hogy a nyári időszakban az ISG FittKids okosító-mozgásfejlesztő torna edzéseink szünetelnek. A tervezett első edzésidőpont 2023. szeptember 8-a. Erről még külön értesítést is küldünk. Addig is nagy szeretettel várjuk a mozogni vágyó gyermekeket az egész nyáron megtartott,​ hétfőn és szerdán 17.00-tól Krav Kids edzésekre, illetve nyári táborainkba.

2023.07.01. Összevont ISG Cross@Kettle és SFG Kettlebell edzések, reggeli SFG Kettlebell edzések a nyári szünetben - FONTOS RÉSZLETEK

Ez úton szeretnélek tájékoztatni, hogy a nyári tanítási szünetben, 2023.07.01-től 2023.08.31-ig az ISG Cross&Kettle és az SFG Kettlebell erőnléti edzések összevontan kerülnek megtartásra, az edzések időpontja kedd és csütörtök 18.30-tól 19.30-ig. Az edzésekre a bejelentkezés kötelező a MotiBro elektronikus tagsági rendszerében, az edzés megkezdése előtt min. 2 órával. Amennyiben min. 5 fő jelzi a részvételi szándékát, úgy az edzés megtartásra kerül. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el az 5 főt, úgy az edzés a kezdete előtt 2 órával emailben lemondásra kerül. A reggeli SFG Kettlebell erőnléti edzések abban az esetben kerülnek megtartásra, amennyiben min. 5 fő jelzi a részvételi szándékát. Az edzésekre a bejelentkezés kötelező a MotiBro elektronikus tagsági rendszerében, az edzés megkezdése előtt min. 12 órával (az edzést megelőző este 20.00 óráig). Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el az 5 főt, úgy az edzés a kezdete előtt 12 órával (az edzést megelőző este 20.00 óráig) emailben lemondásra kerül. Havi díj megvásárlása esetén az ilyen módon meg nem tartott edzések bérleti alkalma automatikusan görgetődik a következő hónapra (vagy az adott hónapon belül másik edzéstípuson igénybe vehető), a befizetés nem veszik el. Bejelentkezés, de az edzésen való részt nem vétel esetén a bérletből az alkalom levonásra kerül.

Főoldal