Hírek

2018.10.19. Változás az ISG edzői személyi állományában_Szolgálati közlemény

Tájékoztatásul közlöm, hogy Gabor Herczeg egyoldalú döntésével jelezte, hogy nem kíván a továbbiakban az Iron Samson Gym-ben edzői pozícióban dolgozni, ezért a mai nappal elválnak útjaink. (Gábor október 30-ig vállalta volna az edzések megtartását, én viszont úgy döntöttem, hogy akkor a mai nappal zárjuk le az együttműködést). Gábornak további sok sikert kívánok és szeretném jelezni, hogy már megvan az a megfelelő személy, aki a jövőben az ISG csapatát fogja erősíteni.

2018.09.25. Rövidesen elkészülnek az új klubpólók.

A felnőtt ISG basic edzőpóló ADLER márkájú, jó minőségű, közepes súlyú póló (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen. Törzsrész oldalvarrás nélkül. Szilikonos kezelés. A technikai pólók Stadman (Active Sport-T Men, Women) márkájúak, amelyek anyaguknál fogva könnyebben elvezetik és elpárologtatják az izzadságot, ez ISG Cross&Kettle logoval készül. A Krav Junior gyerek önvédelmi edzéseken és az ISG FittKids gyerek mozgásfejlesztő tornán használatos ADLER gyerek póló szintén jó minőségű közepes súlyú gyerekpóló, oldalvarrással (160 g/m2, 100% pamut). Nyakrész 5 % elasztán hozzáadásával, szalagos megerősítés a nyak és váll részen.

2018.09.14. Krav Maga küzdelmi edzések az Iron Samson Gym-ben

Gyere el Te is, fejleszd a küzdelmi képességeidet, növeld a harci morált, próbáld ki magadat! A következő KMG küzdelmi edzés időpontjai 2018.09.14, péntek, vagyis holnap. Kérlek, jelentkezz be a MotiBro-ban!

Főoldal